Day8 – Over ons

Welkom op de website van Klusbedrijf Day8.
Een bijzonder bedrijf met persoonlijke aandacht en ambachtelijke kwaliteit. Een professioneel klusbedrijf waar de klant centraal staat. Uw allround klusbedrijf voor verbouwing, onderhoud en reparatie service aan zowel uw huis als tuin. Wij zijn u graag van dienst met alle soorten werkzaamheden aan uw woning, kantoor of bedrijfspand.

Dankzij de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste vakmensen, zijn wij in staat u het totale pakket te bieden. Zo klaren wij alle klussen in en om het huis ,we plaatsen o.a. keukens en badkamers maar ook verzorgen wij het schilderwerk binnen en buiten. Indien u dit wilt, kunnen wij u al het werk uit handen nemen van het wisselen van een badkraan, het plaatsen van een dakkapel, tot een totale renovatie. Wij staan altijd voor u klaar! Wij leveren de hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs. Het maakt ons ook niet uit of u een zakelijke of een particuliere klant bent, bij Day8 bent u altijd welkom.

day8-klusbedrijf

Extra service
Vooraf komen we langs om de klus met u door te nemen en te zorgen dat er geen onaangename verrassingen achteraf meer mogelijk zijn. We bespreken de diverse mogelijkheden, denken graag met de klant mee, en kijken welke oplossingen in uw budget passen. Bij een klus van Day8 gaat het niet alleen om kwaliteit maar ook om uw budget. Ook voor hulp bij het aanvragen van eventueel benodigde vergunningen kunnen wij u van dienst zijn. Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven wij garantie op ons afgeleverde werk. Kortom, Klusbedrijf Day8 is uw ideale partner voor een klus of verbouwing. Dankzij onze vakbekwame medewerkers kunnen wij goed werk leveren voor een betaalbare prijs.

Neem contact met ons op

beverwijk-aanbouw-schuur

2 reacties

  1. Leeman
    Leeman
    om · Beantwoorden

    Beste’, komen jullie ook tot Antwerpen? Kan u mij de ongeveer prijs geven van de veranda aub, ik vind hem prachtig!!!!!!!

Geef een reactie