Keuken plaatsen

Keuken plaatsen

Ook voor het plaatsen van een nieuwe keuken bent u bij Day8 aan het juiste adres. De jarenlange ervaring in het bewerken van hout komt daarbij goed van pas. De meeste keukens worden geleverd in standaard afmetingen en voor een op maat gemaakte keuken betaalt u vaak duizenden euro’s extra. Niet als u met Day8 in zee gaat om de keuken te ontwerpen, materialen te bestellen en uiteindelijk ook om de keuken te plaatsen. Door onze slimme manier van inkopen en goed luisteren naar uw specifieke wensen, is een op maat gemaakte droomkeuken voor iedereen bereikbaar geworden.

 

Het eindresultaat een prachtige designkeuken volledig op maat gemaakt

Keuken-plaatsen-design-maatwerk

 

Heerlijke eetbar om bv te lunchen

Keuken-plaatsen-eetbar-keukenkast

 

Je moet ergens beginnen, de oude keuken in volle glorie

oude keuken verwijderen

 

Voor het kan opknappen moet je slopen

oude keuken verwijderen

 

Er blijft niets meer op zijn plek om vanaf de grond weer nieuw op te bouwen

keukenvloer-nieuw-plaatsen

 

Alles keurig op maat gemaakt en geplaatst

keuken plaatsen nieuw op maat

 

Ambachtelijke vaklui die met trots uw keuken bouwen

keuken plaatsen nieuw vaklui

 

Oog voor detail bepaalt het eindresultaat

design keuken details

 

Inbouwapparaten perfect geplaatst

Keuken-plaatsen-inbouwapparatuur

 

Eindresultaat om trots op te zijn

Keuken-plaatsen-design-maatwerk

Design keuken op maat betaalbaar

Day8 is er trots op dat ze een desgn keuken voor iedereen bereikbaar maken. Wat uw keuze in kleur, design, of gebruikte materialen ook is….. Wij zullen samen altijd tot een acceptabele oplossing kunnen komen. Omdat day8 vanaf het begin met u meedenkt en omdat wij niet alleen bij het ontwerp maar ook in de uiteindelijke uitvoering alles in eigen hand hebben lossen wij de problemen al op de ontwerptafel voor u op. Zodat we achteraf niet meer voor verassingen kunnen komen te staan en u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Veel tevreden klanten

Veel klanten gingen u voor en lieten hun droomkeuken plaatsen door Day8. Doen waar je goed in bent heeft Day8 gebracht waar ze nu staan, tevreden klanten en een trackrecord waar onze conculega’s jaloers op zijn. ook in deze barre tijden komt kwaliteit boven drijven, Day8 is daar een goed voorbeeld van. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie en een goed gesprek over uw droomkeuken.

Neem vrijblijvend contact met ons op