Veranda bouwen – Amsterdam

Veranda bouwen
Veranda (of terras) bouwen in de achtertuin waar het hele jaar door erg weinig zon komt. Door bouwen van een veranda, de schaduwrijke tuin veranderen in een gezellige plek waar men in alle jaargetijden wel buiten kan zitten.

Zweeds grenen
Aanbouw aan bestaande schuur volledig van Zweeds grenen gebouwd. De steunpilaren, houten balken vloer en dakdelen allen van onbehandeld Zweeds grenen. Voor de twee wanden is gebruik gemaakt van geimpregneerd grenen rabatdelen. De vloer keurig waterpas gemaakt maar onder de veranda kan regenwater ongestoord zijn weg naar de riolering in de poort vinden.

Hangend gemonteerd
Doordat de veranda volledig boven de grond hangt heeft het regenwater dat over de grond vloeit  geen enkele invloed op de kwaliteit van het gebruikte materiaal. De 4 staanders zijn op een betonnen fundering geplaatst en verzorgen de stevigheid aan de voorzijde, de achterzijde zit vast aan de bestaande schuur.

Afwerking op hoog niveau
Maar niet alleen bij de bouw maar zeker ook bij de afwerking van veranda/terras heeft Day8 zijn steentje bijgedragen. Het schilderwerk is snel maar toch uiterst precies uitgevoerd, natuurlijk tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

(Onderaan deze pagina staan van andere veranda’s ook nog foto’s)

 

veranda-assendelft-schuur-aanbouw

 

terras-veranda-castricum

 

veranda-aanbouw-beverwijk

 

veranda-aanbouw-beverwijk

 

day8-klusbedrijf

 

aanbouw-veranda-beverwijk

 

veranda-Zweeds-grenen

 

veranda bouwen

 

veranda-zweeds-grenen-beverwijk

 

schilderen-houtwerk-beverwijk

 

schilderwerk-heemskerk-veranda

Veranda-bouwen-beverwijk-zweeds-grenen
schilderwerk-heemskerk-veranda

Aanbouw-uitgeest-veranda-wit

veranda-uitgeest

 

veranda klepbank heemskerk

 

veranda

schilderwerk-beverwijk-veranda

 

Verandadoek
Speciaal voor de donkere maanden een tentzeil (verandadoek) op maat laten maken, heel veel ramen dus toch veel lichtinval. Het verandadoek is volledig te verwijderen of (indien gewenst) gedeeltelijk op te rollen. Bevestigd met een caravanrails dus in de zomer ligt het verandadoek keurig opgeruimd in de schuur.  De veranda is dankzij deze aanpassing 365 dagen per jaar te gebruiken.

 

Verandadoek

 

Omdat er erg veel vraag is naar onze Veranda’s bouwen we momenteel heel veel mooie veranda’s. Hieronder plaatsen we af en toe foto’s van onze projecten. Heeft u vragen stuur dan gerust een mailtje…KLIK HIER

 

Veranda bouwen castricum

 

veranda-bouwen-castricum

 

veranda-heemskerk-uitgeest

 

veranda-zonneterras-porche