Schuur bouwen – Heemskerk

Schuur ‘De Waterakkers’
De wijk ‘de Waterakkers’ in Heemskerk is onder architectuur gebouwd. Opvallend zijn de vormen en kleurstellingen van kozijnen en goten en het metsel- en voegwerk.

Day8
Bij Day8 kwam van de opdrachtgever de vraag een schuur te bouwen in dezelfde stijl als het woonhuis. Wij hebben een schuur van 10m2 gebouwd in het verlengde van die van de buurman. In de nok van de schuur is extra opbergruimte gecreëerd.

De deur is voorzien van driepuntssluiting tegen inbraak, het kozijn van een hardstenen onderdorpel tegen houtrot. De voegen en het metselwerk zijn identiek aan die van de woonwijk.

schuur-bouwen-uitgeest

Afspraken
Vooraf heeft Day8, zoals gewoonlijk, met de opdrachtgever duidelijke afspraken gemaakt en deze vastgelegd op papier. Dit om gedoe en verassingen achteraf te voorkomen.

Vervolgtraject
Na realisatie van de schuur heeft Day8 ook de tuin onder handen genomen. Er zijn 2 terrassen gerealiseerd, een pergola met zonnedoek en een nieuwe schutting.

Klantreactie
Hieronder kunt u de respons van de opdrachtgever lezen.

“Ik heb goede ervaringen met Day8. Bij ons is in een betrekkelijk korte tijd een schuurtje neergezet in dezelfde stijl als de rest van de woonwijk (“De Waterakkers”, Heemskerk).

Zonder problemen, in goed overleg met het klusbedrijf en tegen de afgesproken prijs (geen gezeur achteraf). Day8 denkt goed mee, komt zelf met oplossingen en heeft het schuurtje nog mooier gemaakt dan we zelf hadden gedacht! “

 

Schuur-aanbouw-heemskerk

 

Schuur-aanbouw-heemskerk

 

 

Schuur-aanbouw-heemskerk

 

Schuur-aanbouw-heemskerk

 

Schuur-aanbouw-heemskerk

 

Schuur-aanbouw-heemskerk

Schuur-aanbouw-heemskerk

 

schuur-bouwen-castricum

 

schuur-bouwen-akersloot