Welkom bij Day8

day8 klusbedrijf beverwijk-heemskerk-castricum-uitgeestWelkom bij All-round klusbedrijf Day8

Klusbedrijf Day8 heeft zich gespecialiseerd in onderhoud, bouw, verbouw en Tonzon vloerisolatie in en om uw huis of bedrijfspand. U kunt bij ons terecht voor alle klussen; van kleine klussen tot grote bouwprojecten we zijn overal op voorbereid. Verder niet geheel onbelangrijk Day8 is een professioneel klusbedrijf waar de klant centraal staat, we zullen er alles aan doen om uw wensen te verwezenlijken.

Vakmanschap is meesterschap
Op deze website vindt u informatie over All-round klusbedrijf Day8 en krijgt u een indruk van de werkzaamheden die wij verrichten. Een van onze voordelen is de jarenlange ervaring bij klussen op alle gebieden, voor elke klus hebben we een specialist die precies weet wat de beste oplossing is en dus goed is voor de klant.

Geen verrassingen achteraf
Bij Day8 zijn we gewend om voor vaste prijzen te werken, vooraf maken we een calculatie waar we achter staan. Door jarenlange ervaring zijn we in staat om uw klus goed in te schatten zodat u achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Kwaliteit gaat lang mee
We willen graag werken naar de standaard die we bij ons thuis zouden toepassen, alleen het beste is goed genoeg voor onszelf dus ook voor u. Day 8 staat voor kwaliteit en niet anders. We staan achter onze gebruikte materialen en methode van werken, duurzaam en bestand tegen de tand des tijds willen we uw klus klaren. Wij weten dat we pas weggaan als de klus klaar is en de klant ons tevreden de hand schud, en of dat nog niet genoeg is we geven op ons werk ook nog eens garantie ,zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.
Tot snel

Via de contact pagina kunt u ons bereiken voor al uw vragen of opmerkingen.